» Om oss

Om Forus Bilskade AS

I tillegg til reparasjon av bil- og lakkskade tilbyr Forus Bilskade og et fult utstyrt bilverksted. Bilverkstedet kan utføre service, oljeskift, diagnose, dekkskift, EU-kontroll og andre reparasjoner. Ønsker du service på bilen uten å miste garantien på bilen. Kontakt oss.

Verksted og bilskade avdelingene har stor erfaring med reparasjon av moderne biler med lettvekts aluminiums karosseri. Vi reparerer og vanlige biler med tradisjonelt stålkarosseri. Eldre og veteran biler med tradisjonelle stål deler klarer vi og.

Forus Bilskade er plassert på Hinna, og er kun en kort kjøretur fra både Stavanger og Sandnes. Vi har fokus på kvalitet og fornøyde kunder, og vi er i stand til at reparere alle bilmerker. Med elektronisk måleutstyr for måling av skjevheter i karosseri og ramme kan vi utføre skadereparasjon av kollisjonsskadete kjøretøy, og samtidig sikre at din bil blir reparert etter fabrikkens anvisninger. Med profesjonelt lakkeringsutstyr kan vi omlakkere eller reparere lakkeskader på bilen din.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.
 
Våre tjenester

Informasjon

Forus Bilskade AS
Tlf. 95 98 97 00
Faks. 51 58 51 59
E-post post@forusbilskade.no
Adresse Boganesveien 54, 4020 Stavanger

Mandag - Fredag 07.00 - 16.00

Forus Bilskade AS hører til Automester-kjeden som består av ca 165 mekaniske og 30 karosseri- og lakkverksteder rundt om i hele Norge.

Kontaktskjema    Hva gjelder henvendelsen?*